Pretraži

„Kakve su ovo vradžbine?!“: Irina Šajk ponela najnoviji modni trend, pa izazvala nevericu fanova (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen:Instagram:irinashayk

Supermodel Irina Šajk se na svom Instagram profilu pohvalila nizom fotografija sa odmora, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da ova lepotica ide u korak sa svim svetskim trendovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Irina je tokom godina postala prava ikona stila, ali i trendseterka na koju se mnogi ugledaju kada je reč o modi i lepoti.

Ona je sada prošetala još jedan popularni trend koji će prema predviđanjima doživeti pravi bum ove godine, a radi se o leporad printu. Irina je sada uz obalu okeana najpre pokazala svoje izvajano telo u običnom crnom kupaćem kostimu, ali i u haljini sa pomenutim printom, koga ne nosi prvi put.

Još u toku prošle godine ona je eksperimentisala sa ovim trendom koji je sada zaludeo mnoge influenserke na društvenim mrežama, a sada je još jednom zadala lekciju iz stila.

Iako je nedavno proslavila svoj 38. rođendan ona i dalje svojom pojavom oduzima dah, a sudeći po njenom izgledu očigledno je da manekenka posvećuje veliku pažnju svom izgledu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Na njenom Instagram profilu se mogu naći fotografije sa raznih snimanja, ali i iz njenog svakodnevnog života, te neretko svojom lepotom oduševljava brojne pratioce koji se pitaju u čemu je tajna ovog ruskom supermodela.

„Kakve su ovo vradžbine pa izgledaš ovako?“, „Ti ženo nisi stvarna“, „Koliko vekova će mi trebati da izgledam kao ti?“, samo su neki od najzanimljivijih komentara ispod njenih objava.

Na najnovijim fotografijama sa odmora mnogim je privuklo pažnju to što je Irina ispozirala bez trunke šminke. Njeno lice, naizgled bez bora, izazvalo je lavinu komentara, te su se pojedini zapitali da li manekenka ima spretnog hirurga ili je ipak u pitanju samo dobra genetika.

Njoj se ne može osporiti da izgleda fantastično što još jednom dokazala najsvežijim fotografijama na svom Instagram profilu gde je pokazala svoju izvajanu figuru dok uživa na odmoru u Malibuu u sada popularnoj leopard haljini.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News