Pretraži

„Jako je nepristojna, nismo ovo očekivali!“ Glumica na meti internet kritika zbog video snimka koji je obišao svet (VIDEO)

News
0
Foto: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

Poznata glumica se našla na meti internet kritika zbog snimka sa jednog modnog događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

En Hatavej važi za jednu od omiljenih glumica u Holivudu, pored toga što su njene uloge vrlo zapažene, mnogi za nju imaju samo lepe reči, jer kako kažu, „uvek je fina i nasmejana koliko god da je u teškoj situaciji u tom trenutku“.

Poznata glumica se našla na meti kritika ovog puta zbog video snimka koji je nastao u Italiji, a koji je podelio mišljenja korisnika društvenih mreža.

Foto: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

Naime, En se jednom prilikom pojavila na reviji poznate modne kuće i tada je ostavila sve bez reči svojim roze stajlingom, te su je već tada upoređivali sa Barbi i predviđali joj tu ulogu u istoimenom filmu.

Tom prilikom je i nastao snimak koji se sada proširio društvenim mrežama i podigao pravu buru.

Naime, En na snimku izlazi iz kola dok se ono nje nalazi dosta njenih fanova koji su je lekali kako bi se fotografisali sa njom ili da bi je samo videli.

Međutim, s obzirom da je veliki broj ljudi bio oko nje i nije bilo moguće sa svima da se fotogfrafiše, En se izvinila i rekla da mogu samo nju da fotografišu, kako bi eto imali barem nešto od nje.

@notskinnybutnotfat CALMA #annehathaway ♬ original sound – Amanda Hirsch

-Ne mogu da se fotografišem sa svima. Mogu da stojim ovde i da mašem ako želite da me slikate. Ne mogu da dam autogram svima, previše vas je. Žao mi je, ali želim da imate barem nešto, pa ako želite samo ću malo mahati. Hvala vam na razumevanju- rekla je En ljudima koji su se okupili oko nje.

Zbog ovog video snimka poznata glumica se našla na meti kritika, ali bilo je i onih koji su imali razumevanja.

Neki korisnici društvenih mreža bili su razočarani, te su prokomentarisali da je nezainteresovana za svoje obožavaoce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

-Jako je nepristojna nismo ovo očekivali – glasio je jedan od komentara.

Naravno, ipak je većina imala razumevanja za njen postupak, jer ih bilo dosta koji su čekali fotografiju, a svesni su bili da nije moguće da baš svi dođu na red kao i da poznate ličnosti nisu obavezne da se fotografišu sa drugima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News