Pretraži

„Isti Džordži!“: Društvene mreže bruje o sličnosti našeg pevača i zvezde Netfliksove hit serije! (FOTO)

News
0
džordži
Photo: Instagram/dzordziiiiiii

Jedan od korisnika društvene mreže “X“ uporedio je Džordžija sa glumcem iz nove serije na Netfliksu “Grizelda“, Martinom Rodrigezom i kako se može primetiti – sličnost zaista postoji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

Iako neki poznati ponekad nisu baš veliki obožavaoci društvenih mreža, na njima se mogu naći uvek vrlo zanimljive stvari o poznatima.

Nekadašnji Tviter, a sadašnji “X“ je nepresušan izvor informacija o poznatim ličnostima, a ponekada i dobrih mimova na njihov račun.

Ovog puta jedan od korisnika društvene mreže “X“ uporedio je prošlogodišnjek učesnika IDJShowa Džordžija sa poznatim glumcem Martinom Rodrigezom.

Martin se sada našao u ulozi Rivija u seriji koja je ispratila Grizeldin život na Netfliksovoj platformi i za kratko vreme dobila simpatije publike.

Zbog ove uloge njegov imidž je malo promenjen, pa su neki korisnici društvenih mreža zaključili kako glumac jako podseća na Džordžija.

– Ne znam da li ste gledali novu seriju na Netfliksu- “Griselda“, ali ne mogu da ne primetim, ovaj glumac je isti Džordži! – napisao je jedan profil pa dodao:

-Crte lica, oči, kosa, bradica, baš odaju isti vajb fizički.

Sudeći po komentarima koji se mogu videti svakodnevno na Internetu, iako se prošlogodišnji učesnik IDJShowa, kako neki kažu ekscentrično oblači, neosporiva je činjenica da je omiljen među publikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

Prisetimo se, Džordži se prijavio za ovogodišnju Pesmu za Evroviziju, a publici se predstavio sa svojom pesmom “Luna Park“ i ako je suditi po komentarima, nekima je već postao favorit.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News