Pretraži

„Kakvo je to pitanje?“: Zorannah ušla u sukob na društvenim mrežama, pa pobesnela i uputila jasnu poruku svima (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/zorannah

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, podelila je jedna prepisku iz svog Instagram inboxa koja ju je po svemu sudeći razbesnela.

Jedna od naših najpopularnijih influenserki već neko vreme uživa u ljubavi sa holandskim fudbalerom, Ilojem Rumom. Par se upoznao u Americi, gde su i otpočeli i svoju vezu, a potom su se zbog njegovog sportskog angažmana preselili u Holandiju. Zorannah je nedavno najavila još jednu selidbu, a njihova veza ne prestaje da izaziva pažnju njenih fanova.

S obzirom na to da neretko ispod klipova i fotki dobija pitanja o njoj i Iloju, da li planiraju decu i venčanje, influenserka je sada podelila deo razgovora koji je imala sa jednom pratiteljkom, a koji nije ni malo prijao Zorani.

„Da li želiš decu uskoro?“, glasilo je pitanje.

„Kakvo je to pitanje?“, glasio je influenserkin zbunjeni odgovor, na šta je dobila samo kratko: „Normalan odgovor?“

„To nije tvoja stvar? To je najnepristojnije pitanje na svetu. Šta da neko ne može da ima decu, ili da je imao nekoliko pobačaja? Bukvalno idi nađi neke manire“, usledio je Zoranina pobesnela konstatacija.

„To je bilo normalno pitanje, a ti živiš javni život tako da nauči kako da reaguješ na pitanja i uzgred vrlo dobro znam šta znači to pitanje, ja ga dobijam često, a ne mogu da imam decu“, bio je odgovor njene pratiteljke.

„Zašto bi onda to pitala bilo koga? Ja jesam javna ličnost, ali to pitanje opet nije okej za bilo koga“, završila je Zorannah raspravu, a nakon što je okačila ovu prepisku na stori, influenserka je dodala: „Ako živite u 2024. i još uvek mislite da je okej da pitate bilo koga ovo pitanje, čak iako su javne ličnosti, razmislite ponovo.“

Foto: Instagram printscreen/zorannah

Podsetimo, Zorannah je nedavno progovorila o odnosu sa Ilojem i njihovim planovima za venčanje, te je između ostalog otkrila da su oni na korak od važnog koraka, ali da je sve mnogo komplikovanije kada si u vezi sa sportistom. Ona je tada priznala da li želi samo jedno dete, te da se nada da će se njih dvoje uskoro ostvariti i u toj ulozi.

„Što se dece tiče ni to nije toliko jednostavno kao što vi možda mislite ili koliko je možda vama bilo jednostavno i ne želim uopšte trenutno da ulazim u tu tematiku. Želimo dete, videla sam pitanje da li i dalje želim četvoro dece, apsolutno ne. Želimo dete i mislim da sam ja majka za jedno dete i to je to. On već ima Lalu, te dve stvari kada se spoje to je sve što je meni potrebno, bukvalno“, istakla je influenserka tom prilikom.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence