Pretraži

,,ŽIVELI SMO U MALOJ SOBI KOJA SE RUŠILA“: Barbi Afrika progovorila o porodici i detinjstvu (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/barbiafrika.official

Barbi Afrika je objavila serijal porodičnih fotografija sa njihovog odmora, na kojima zadovoljno poziraju, i otkrila detalje iz svog ranog detinjstva.

  • Srećnih 20 godina braka! Mislite li da sam ja uvek živela ovako? Ja jesam, zahvaljujući mojim roditeljima koji su uvek želeli da mi ispune sve, a nisu imali. Nikada nisam ni nešto mnogo tražila, bila sam skromno dete, ali oni su uvek želeli da mi ispune sve želje i zaista su uspeli u tome. Uvek kada me ljudi pitaju koje su mi želje i koji mi je cilj, uvek je isti odgovor, da budemo svi srećni i zdravi, pa zar nije to najbitnije? – napisala je ona.


Tiktokerka je potom priznala da ju je majka rodila kao mlada devojka, ali da uprkos tome nije zapostavila školovanje. Nakon toga se osvrnula na njihov raniji život, ali i na svoju uspešnu karijeru na društvenim mrežama.

  • Iz jedne male sobice u kojoj smo živeli i koja se rušila, moja mama koja me je rodila sa 20 godina, a sa tatom od njene 14, koja u jednoj ruci držala mene, a u drugoj knjigu, jer je još uvek bila na faksu, a sada živimo život iz snova, ali najvažnije od svega, zajedno smo i zdravi smo. Nisam nikad pričala o ovome, nisam želela da se uzdižem na takvim pričama nego isključivo trudom i radom, ali sada vam pričam, kada sam već uspela, da možete i vi da postignete sve što želite u kojoj god se situaciji nalazite, dokazala sam da ne morate da dolazite iz bogate kuće, iz kuće u kojoj je neko već poznat ili vas neko gura. Uspela sam isključivo podrškom svojih roditelja koji su verovali u mene i koji su mi najbolji prijatelji čitav život. Pokazali ste mi šta je ljubav i dokazali da ljubav pobeđuje sve, da uz ljubav možemo da postignemo sve – dodala je i zaključila na kraju:

  • Zato i jesam na zemlji i nisam umišljena baš zato što znam kako je nemati, želim da pomognem svima i zato i jesam ljubav. Volim vas.

Objavu Barbi Afrike možete pogledati OVDE.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence