Pretraži

Zbog ovog natpisa na trenerkama naše poznate dizajnerke usijale su se društvene mreže

Influence
0
Photo: Instagram/diline_dresses

,,Lepša sam od tebe, ćorice" je natpis zbog kog je influenserka dobila pregršt poruka od roditelja, koji su je kritikovali jer se na njenim dukserima nalazi veoma uvredljiva i pogrdna reč. Oni su istakli kako to nije u redu prema deci koja imaju problema sa vidom, ali i da šalje pogrešnu poruku najmlađima.

Dijana je odgovorila na negativne komentare i poručila da joj je "muka od svih onih koji u svemu traže nešto loše". Ona je objasnila da je pomenuti natpis nastao slučajno kada joj se ćerka obratila tim rečima.

  • Ćorica je upućeno meni, a pri tome nisam ćorava, niti je iko u našoj okolini – istakla je ona.

Nakon njenog objašnjenja mnogi fanovi su je podržali na Instagramu, ali bilo je i onih koji su ukazali na problematiku.

Jedna stranica na Instagramu osvrnula se na činjenicu da postoje roditelji koji decu koriste za svoj brend i objasnila u čemu je tu zapravo problem.

  • U ovom slučaju prodaju se majice koje reklamiraju upravo ta deca (kroz fotografije gde nose ovu odeću i poziraju). Majice uglavnom imaju neki natpis koji je uzrečica devojčica ili nešto što su one rekle u ranijem periodu. U ovom slučaju, natpis je: "Lepša sam od tebe, ćorice." Svaki deo ove rečenice je problematičan – pogotovo za decu koja se razvijaju i upijaju sve oko sebe – piše u njihovoj objavi.

  • Jasno je zašto ne treba prodavati duks sa ovakvim natpisom koji još reklamiraju maloletna deca. Ipak, mnogima je ovo jako simpatično i zanimljivo, pa ne vide tu ništa čudno, čak smatraju da preteruju i da su negativni ljudi koji skreću pažnju na opasnost izlaganja dece ovome, plus na uticaj koji rečenica "Lepša sam od tebe, ćorice" može imati na decu – zaključila je stranica kriticki.

Photo: Instagram/kriticki

Photo: Instagram/kriticki

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence