Pretraži

„ZAUZETI MOMCI MI GLEDAJU SLIKE, A DEVOJKE PRETE“: Irena Drobac ponovo na meti hejtera

Influence
0
Photo: Instagram/irenadrobac

Influenserka je poznata po svom zanosnom izgledu koji je osvojio njene fanove, ali u moru onih koji je podržavaju našla se i nekolicina koja nije bila prijatna prema Ireni.

I ranije je ova tiktorkerka govorila o uvredljivim porukama koje je dobijala sa lažnih profila, a prema svemu sudeći, izgleda da su se one nastavile.



Ovog puta ona je o tome obavestila fanove na svom Instagram profilu, tako što je postavila sliku i u opisu napisala:

  • Jako mi je žao isfrustriranih žena, čiji momci ili muževi gledaju moje slike i onda se one iskompleksiraju i meni prete. A ja ni kriva ni dužna. Smešno i žalosno – napisala je Irena.
Screenshot: Instagram/irenadrobac

Screenshot: Instagram/irenadrobac

Sa druge strane, da među onima koji je prate ima i žena koje je poštuju, potvrdila je rečima:

  • Naravno, pored svih tih žena, postoje i žene koje me vole i poštuju. I mnogo sam ih zahvalna – glasi Irenin naredni stori.
Screenshot: Instagram/irenadrobac

Screenshot: Instagram/irenadrobac

Podsećamo, prethodni put kada je govorila o ovom problemu istakla je da je neko uznemirava sa lažnog profila sa kog je dobijala poruke koje su je uvredile.

  • Već mesec dana dobijam poruke od nekog lažnog profila koji konstantno blokiram i svaki put napravi novi lažni profil sa kog mi piše kako ja rasturam nečiji brak i kako podržavam uništavanje brakova. Ja nisam kriva što meni vaši momci i muževi gledaju slike i profil i što mi pišu. Takvi ljudi ne dobijaju odgovor od mene. Ja nikada ne bih odgovorila na stori nekom momku koji ima sliku sa devojkom. Mene takvi momci ne zanimaju – objasnila je influenserka tada.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence