Pretraži

ZA NJOM LUDE FUDBALERI: Sara Tkd je jedna od najpopularnijih tiktokerki na Balkanu, evo zbog čega (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Osim na TikToku, Sara je aktivna i na Instagramu gde ima više od 580 hiljada pratilaca koji svakodnevno gledaju njene zanimljive video-zapise i fotografije na kojima pokazuje svoje veštine, ali i zgodno telo.



Sara je multitalentovana dvadesetdvogodišnja devojka koja se oprobala na više različitih polja i ostvarila veliki uspeh. Ona je mis fotogeničnosti, turizma i interneta, voditeljka, sportska novinarka, tekvondistkinja sa crnim pojasem, fitnes model i zaštitno lice nekih brendova.

Damnjanovićeva je osvojila medalje na značajnim evropskim takmičenjima u tekvondu i bila je šampion na Balkanu zbog čega je mladima veliki uzor.

Sara takođe obožava fudbal i igra ga čitavog života. Kako je rekla za domaće medije, redovno prati fudbalske utakmice s obzirom na to da je sportski novinar i ima veliki broj udvarača fudbalera od kojih dobija bračne ponude.

U pitanju su veoma zvučna imena iz sveta sporta, a radi se o igračima Mančester junajteda, Sevilje, Milana, Bešiktaša i Barselone.

Tiktokerka i sportistkinja je u jednom trenutku postala i glumica. Ona je snimila dva filma, jedan za produkcijsku kuću na Bliskom istoku, a drugi za Holivud.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence