Pretraži

YouTube Rewind 2018. bio je najdislajkovaniji video svih vremena! Ovo su spremili za 2019. i preti da se ponovi isto! (VIDEO)

Influence
0
Photo: Foter.com

Svake godine, najveća video platforma na svetu napravi kompilaciju snimaka koji su na YouTube-u privukli najviše pažnje, koji su bili najlajkovaniji, najzanimljiviji i najgledaniji.

——————– Sponsored ——————–


Ipak, video koji su snimili 2018. bio je totalna katastrofa. Publika širom sveta negodovala je zbog sadržaja koji je izabran za godišnju retrospektivu. Najjači jutjuber na svetu, čuveni Pew Die Pie, nije bio na snimku, što je razbesnelo njegove obožavaoce koji su ostavili ogroman broj dislajkova.

I drugi su sledili njihov primer i komentarisali kako je YouTube istakao neke nebitne ljude, a malo prostora posvetili mnogo bitnijim jutjuberima i pevačima.

YouTube publika širom sveta bila je veoma nezadovoljna prošlogodišnjom retrospektivom, pa je broj dislajkova ispod videa dostigao čak 17 miliona, naspram 2,6 miliona lajkova.


Ove godine, iz YouTube-a su se potrudili da ne naprave prošlogodišnju grešku. 

– 2018. napravili smo nešto što vam se nije svidelo. Zato, u 2019, pogledajmo šta vam se svidelo. Jer vi znate najbolje – napisali su na početku videa. 

Uprkos tome i ove godine se nižu dislajkovi kojih za sada ima 2,4 miliona, naspram 1,2 miliona lajkova. Pogledajte ovogodišnji snimak:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence