Pretraži

„VRAĆALA SAM SE BIVŠIMA DOK IH NE ZAMRZIM“: Elena Stojčevski iznenadila priznanjem

Influence
0
Screenshot: Instagram/elenastojcevski

Ona se vratila snimanju za Jutjub i u najnovijem klipu je odgovarala na pitanja fanova.Za početak Elena je rekla da je sama, ali da joj trenutno to najviše i odgovara.

  • Singl sam. Volim početak veze, muvanje, leptiriće, dopisivanja, ali posle šest meseci me sve to smori. Mnogo je lepše biti sam, kada zte boli uvo za sve – napoemnula je tiktokerka i dodala da joj je jednimd elom žao svojih bivših.

  • Žao mi je jer neće imati ponovo takvo iskustvo, ali mi nije žao jer su sami krivi za raskid – objasnila je Stojčevski.

Prema njenim rečima, iskustva u vezi joj nisu lepa.

  • Moja svaka celokupna veza je najgore iskustvo. Manje je bilo lepih stvari, imala sam toksične veze, svađe, prepucavanja, ljubomora,… Jedan dečko se svađao i sa mojom mamom. Svašta sam doživela i prošla, nemam nijedno lepo iskustvo – istkla je ona i dodala da je redovno raskidala i mirila se sa bivšim momcima.

  • Vraćala sam im se dok ih nisam zamrzela. Tako počne sve o nejmu da te nervira, način na koji jede, spava, diše. Svaki put kada im se vratim sve ih manje volim, na kraju ih zamrzim i lako pređem preko njih – rekla je ona i za kraj otkrila da je prvi put imala dečka u 7. razredu i da je u vezi bila svega osam dana.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence