Pretraži

,,VOLELA BIH DA PLAČE SVAKU NOĆ“: Anja Bla brutalno o Baki Prasetu (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/ bakaprase

Anja i Baka pre nekoliko meseci odlučili su da stave tačku na svoju ljubavnu priču, iako o svom odnosu nisu puno javno govorili, ona je sada u lajvu sa njegovim drugom komentarisala njihov odnos.



Poznato je već da je Anja nakon raskida blokirala Baku, a kako je u lajvu istakla sada ga je odblokirala, ali je i brutalno govorila o njihovom odnosu.

Ja sam ostala sa svima prijatelj, sem sa njim. Odblokirala sam ga, zato što smara sve ljude i svima govori da mi prenesu da ga odblokiram, i meni više žao ljudi i ja ga odblokiram, sad smara mene – rekla je ona u lajvu Deliću.

Bakin drug Delić, stao je u njegovu odbranu i istakao da je taj gest lep, jer on time pokazuje da se trudi, da je ceni i da mu je stalo, a onda je istakao i da misli kako Baka svaki dan plače za njom.

Ja bih baš volela da plače, ja se izvinjavam samo sam iskrena. Volela bih da mi svaku noć pošalje sliku kako plače. Ne bih mu oprostila, samo bih se sladila time – brutalna je bila ona.

Ubrzo je ovaj snimak naišao na vrlo negativne reakcije publike, gde fanovi misle da to uopšte nije u redu sa njene strane i da smatraju da nije lepo da tako priča o svom bivšem dečku.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence