Pretraži

VI STE GLASALI: Ovo su najkrindž tiktokeri (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Instagram/ colak023

Pokušaji da se iskopiraju strani tiktokeri, kod nas često ne budu prihvaćeni. Mi smo vas na našem Instagram storiju pitali koji tiktokeri sa naših prostora su najviše krindž, a evo šta ste vi odgovorili. 

Najviše glasova je dobio Cojke. Ovaj jutjuber koji ima više od 28. 000 pratilaca je dobio kritike da su mu videi krindž. On najčešće devojke i žene komentariše na vulgaran i nepristojan način. Ovaj tiktoker, sudeći po njegovim videima, koji su preglede skupili samo jer vrši napade, zaslužio je da se nađe na vrhu liste najkrindž osoba sa ove platforme. 

Andrea Hadži je svojim videima privukla pažnju kada su Instagram fan stranice sa velikim brojem pratilaca objavile njene videe. Zbog termina "tatice", koji je upotrebila u videu, mnogi su je isprozivali na društvenim mrežama, a naročito korisnici Tvitera. Ona kasnije nije izbacila videe slične tome, ali je ipak izabrana kao jedna od najkrindž osoba sa tiktoka. 

Verovatno najpopularniji tiktoker koji je osim na svom, osvanuo i na mnogim drugim stranicama na društvenim mrežama, kao što je "Negujmo srbski", svakako je Luka Čolak. Njegovi pregledi imaju dosta pregleda, ali i komentara gde mu govore da su jako krindž, posebno oni gde govori o svojim fantazijama. 

Koga ste još vi izabrali da se nađe na ovoj listi, pogledajte u novom izdanju IDJTUBE News-a u nastavku! 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence