Pretraži

VERILA SE NAŠA POPULARNA TIKTOKERKA: Dečko joj je priredio romantičnu večeru, a potom je usledilo PRAVO IZNENAĐENJE (FOTO)

Influence
0
tashlicious
Foto: Instagram printscreen/tashlicious

Popularna bjuti tiktokerkaTamara Dimitrić, na mrežama poznatija kao Tashlicious, podelila je sa svojim pratiocima lepe vesti.

Tashlicious već neko vreme gradi uspešnu influensing karijeru, a njena popularnost raste iz dana u dana, te ona na svom TikTok profilu broji gotovo 300 hiljada pratilaca, dok je na istagramu ta brojka dostigla 58.000. Ona svoj kontent bazira uglavnom na bjuti savetima, kao i na recenzijama šminke i kozmetike.

Tamara takođe uspešno studira i stomatologiju, a sada je već i pri kraju studija, pa se ne libi da svoje pratioce posavetuje i na ovom polju.

Mnogi su mladu influenserku zavoleli zbog njenog jedinstvenog karaktera, jednostavnosti, ali i iskrenosti kada se radi o proizvodima koje koristi ili isprobava.

Tashlicious je sada svoje pratioce obradovala lepim vestima, a to je da se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom! Ona i njen izabranik su gotovo 10 godina u vezi, a sada su se odlučili na ovaj veliki korak koji je i za samu influenserku bio iznenađenje.

Mlada tiktokerka je najpre pokazala da ju je dečko izveo na posebnu, luksuznu večeru koja se potom završila veridbom. Tamara je sa svojim pratiocima podelila fotografije prstena i otkrila da nije znala da će se ovo desiti.

Tashlicious
Foto: Instagram printscreen/tashlicious

Ona je nakon toga okačila fotografiju posebnih trenutaka sa ove večere i otkrila šta joj momak, a sada i verenik predstavlja u životu.

„Moj verenik, dečko, najbolji drug, brat“, napisala je.

Tashlicious
Foto: Instagram printscreen/tashlicious

Tashlicious je i sa svojim brojnim pratiocima na TikToku podelila lepe vesti i prisetila početaka njihove veze i pokazala da je sa verenikom u ljubavi već punih 10 godina, odnosno od 2014. godine.

@tashlicious🥹🥹🥹🥹

♬ original sound – zuzik ⸆⸉

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence