Pretraži

ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE: Hiljadama kilometara od Srbije, prijatelji i dečko oduševili Uki Q (FOTO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Popularna influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, trenutno se nalazi na Baliju sa dečkom Lukom Bojovićem i njenim kolegama i influenserima, među kojima se nalaze i Anna Lazarević i Janko.

Ova grupa influensera uživa u čarima Balija i svakodnevno dele svoje doživljaje sa ove egzotične destinacije. Oni su dobili priliku da iskuse sve čari ovog mesta i upoznaju se sa njihovom kulturom.

Pored brojnih izleta, isprobavanja njihovih specijaliteta i upoznavanja sa tamnošnjim životinjama, za Uki Q je usledilo još jedno veliko iznenađenje.

Naime, ona je tamo dočekala svoj 23. rođendan koji su joj ulepšali njen dečko Lux i prijatelji. Luka i Uki su se spremali za izlazak upravo kako bi proslavili njen rođendan, te influneserka nije očekivala ono što je usledilo.

Najpre je Lux podelio snimak iz njihove sobe na kome joj je on prvo čestitao rođendan, a potom rekao da ide da otvori vrata. Sa druge strane ju je dočekalo iznenađenje u vidu osoblja hotela i njenih prijatelja koji su joj uz tortu otpevali rođendansku pesmu.

uki q
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Nakon toga, usledila je proslava u klubu na kojoj su se svi okupili, a po njihovim Instagram storijima može se zaključiti da se upravo slavljenica najbolje provela.

uki q
Foto: Instagram printscreen/lukabojovic23

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence