Pretraži

Uki Q i Sergej Pajić uhvaćeni na istom mestu: Nekada najpopularniji par na influens sceni sve prisniji, OVI detalji nisu promakli fanovima (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Uki Q i Sergej Pajić u poslednje vreme su ponovo skrenuli pažnju na svoj odnos nakon komunikacije preko društvenih mreža, a zbog najnovije slike mladog pevača svi se pitaju šta se dešava između popularnih influensera.

Poznato je da su Una i Sergej bili u vezi od 2019. do 2021. godine, te da su važili za jedan od najpopularnijih influens parova među mlađom publikom.

Nakon veze sa Uki, Sergej je uplovio u odnos sa izvesnom Sandrom Dedijer, dok je popularna influenserka ušla u vezu sa jutjuberom Luxom, sa kojim je raskinula nešto ranije ove godine, nakon čega su fanovi ponovo krenuli da povezuju nekadašnji par.

Uki i Sergej su nakon brojnih snimaka i komentara na društvenim mrežama ponovo stupili u komunikaciju, a pevač je jednom prilikom otkrio da su se oni i videli i porazgovarali o svemu dve godine nakon raskida.

Iako su oboje poricali mogućnost da dođe do pomirenja, ističući da je prošlo previše vremena, najnovije fotke otkrivaju da su njih dvoje sve bliži.

Sergej već neko vreme aktivno radi na svojoj karijeri, te iza sebe ima dva hita, a sada na radost svojih pratioca sprema i treću pesmu za koju snima i spot. On je na svom Instagramu objavio nekoliko fotografija uključujući jednu na kojoj se iz daljine vidi devojka koja pozira za kameru, a po svemu sudeći radi se upravo o Uki Q.

Foto: Instagram printscreen/sergejpajic

S obzirom na to da devojka na slici ima dugu braon kosu sa prednjim pramenovima ofarbanim u crveno, mnogi su prepoznali Uninu frizuru, a potom je i ona na svojim društvenim mrežama objavila snimak na kom se vidi u istoj odevnoj kombinaciji kao i devojka na Pajićevoj slici.

Foto: Instagram printscreen/uki_q

Ove fotke i snimci izazvali su uzbuđenje njihovih fanova koji se raduju ponovnom spajanju jednog od najpopularnijih influenserskih planova, a da li će ponovo doći do varnica između njih ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence