Pretraži

U TIM TRENUCIMA SAMO ŽELIŠ DA SVE BUDE GOTOVO… Zorannah objavila fotografije sa majkom na petu godišnjicu smrti, pa rasplakala pratioce (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je kasnije govorila o tome i tada je istakla da je znala da će se to dogoditi, te da joj je taj period bio veoma težak.

  • Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ''lakše''. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka – jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek.

Blogerka se na petu godišnjicu smrti prisetila majke, te je na Instagramu objavila fotografije iz detinjstva sa njom uz emotivnu poruku.

  • Pet godina bez tebe – napisala je Zorana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 years without you 💔

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on May 23, 2020 at 4:25am PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence