Pretraži

U ovom luksuzu uživaju Rajkovići! Ana pokazala deo skupocene nekretnine, pa otkrila kako teku pripreme za leto (FOTO)

Influence
2
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka Ana Rajković podelila je mali detalj porodičnog doma u Beogradu i otkrila omiljeni kutak za uživanje.

Ana i njen suprug, fudbaler Predrag Rajković, sa svoja dva sina zbog Peđinog angažmana već neko vreme žive u Španiji, na Majorci. Pre toga, par je svoj život gradio u Francuskoj, a iako se stalno sele, oni Beograd i Srbiju smatraju svojim pravim domom.

Ana je nedavno otkrila da su oni uspeli sebi da priušte jedno imanje na Kosmaju, te da je gradnja kuće na ovoj atraktivnoj lokaciji pri kraju.

Pored toga, ovaj popularni par poseduje i stan na Vračaru, a pored dvoje dece, života u inostranstvu, privatnog biznica, influenserka je posvećena i uređenju porodičnog doma kako bi bio prilagođen svim njihovim potrebama.

S obzirom na to da se bliži početak leta i topli dani, ona je odlučila da sredi krovnu terasu koja se nalazi u sklopu njihovog lukuznog stana. Poseban kutak za decu, terasa od mermera i natrkiveni deo sa garniturom biće idealno mesto za tople dane.

Poznato je da su Ana i Predrag nedavno otkrili da čekaju treće dete, ovog puta devojčicu, nakon čega je Ana otkrila da će se poroditi u avgustu, u Beogradu.

Uz datum njenog porođaja i pripremanje stana u prestonici, evidentno je da će influenserka neko vreme boraviti u Srbiji sa decom, a neizvesno je da li će i koliko vremena uspeti da izdvoji popularni fudbaler.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence