Pretraži

U BOLOVIMA, IMA DRENOVE: Zorannah progovorila o drugoj operaciji grudi

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Blogerka Zorana Jovanović rešila je da publiku obaveštava o svakom koraku tokom operacije grudi, na koju je otišla pre par dana radi korekcije koja prethodnog puta nije ispala kako je očekivala.

– Nadam se najboljem. Verovatno ću biti jako kontuzovana kad izađem iz anastezije. Želela sam da vlogujem ovo, jer prošli put niko nije znao da idem na operaciju. Tako da idete sa mnom na ovaj nepotrebni događaj. Mislim potreban je jer su mi grudi jezive – rekla je ona.Nakon toga javila se iz bolnice, kada se operacija završila.

– Probudila sam se.U principu me ništa ne boli, ali imam drenove i to mi je najviše ne komforno. Tražila sam nešto protiv bolova, jer je baš počelo da me boli. Vadio mi je masno tkivo da bi popunio, i to me boli kao jača upala mišića – ispričala je Zorana iz bolničkog kreveta.

Blogerka  je ranije otkrila zbog čega je bila nezadovoljna grudima.

– Moj grudni koš je jako veliki. Ja sam želela što manji implant, meni je plastični hirurg savetovao da ime sa 450 do 500, ja sam mislila da će mi grudi biti veličine glave. Iako mi je on pričao da će više ići u širinu, da popuni moj grudni koš, ja sam naravno morala da isteram svoje i stavila sam implant od 325 kubika. I prvi problem koji imam sa grudima je taj što je razmak između mojih grudi 6, 5 cm iako ne bi trebalo da bude veći od dva. To je moja greška – rekla je ona u jednom od svojih prethodnih klipova.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence