Pretraži

TIKTOKER JE PREVARIO? Raskinuli Elena i Arsa? (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/elenastojcevski

Jedan od najpoznatijih parova na Tiktok-u su navodno okončali svoju romansu, a do tog zaključka fanovi su došli nakon Elenine poslednje objave na ovoj mreži.



Naime, ona se snimila u svom stanu, a iako to na prvi pogled nije ništa neobično, ono je što zapravo privuklo pažnju i podiglo veliku prašinu na platformi je opis videa koji je postavila a koji glasi:

Ništa ne može da me natera na povraćanje…. – napisala je ona i dodala:

  • Osim činjenice da spava sa drugom – šokirala je Elena.

Ubrzo nakon objavljivanja videa, počeli su da se nižu komentari i fanovi su je začuđeno pitali da li se objava odnosi na Arsu ili je u pitanju šala.

Međutim, bilo je i onih koji su tvrdili da je par navodno raskinuo još pre nekoliko nedelja, a pojedini su to povezali sa njenom objavom i spekulisali da je razlog tiktokerova prevara.

Oni se po ovom pitanju detaljnije nisu oglašavali, te za sada ostaje neizvesno da li su i dalje u vezi ili u rešili da definitivno stave tačku na njihov odnos.

Podsećamo, Elena i Arsa su se upoznali na TikToku u junu 2020. i ubrzo su uplovili u romansu, a onda su počeli i da zajedno snimaju za TikTok, gde fanovi imaju priliku da gledaju njihove skečeve i glumu.

Ipak, oni su već jednom raskidali i na dva meseca su bili razdvojeni, nakon čega su krajem maja prethodne godine odlučili da se pomire.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence