Pretraži

Tamara Kalinić i njen verenik konkurisali za posao u kafiću, pa oboje odbijeni: Influenserka podelila nepoznate momente iz privatnog života i svima uputila snažnu poruku

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
tamara kalinic filipo testa
Foto: Piovanotto Marco/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata influenserka Tamara Kalinić podelila je do sada javnosti nepoznate detalje iz svog privatnog života, pa svima priznala da su ona i njen suprug svojevremeno odbijeni za posao u jednom kafiću.

Tamara je jedna od retkih influenserki sa naših prostora koja je uspela da se probije na inostrano tržište i danas važi za jedno od vodećih imena u influensing svetu. Ona je čest i rado viđen gost na svim većim modnim događajima u svetskim metropolama, a pored toga ostvarila je saradnju sa nekim od najvećih svetskih brendova zbog čega se njena zarada procenjuje na nekoliko miliona.

Osim što je veoma uspešna na poslovnom planu, njeni uspesi ne zaostaju ni kada je u pitanju njen privatni život. Naime, još od 2020. godine ona uživa u ljubavnoj bajci sa svojim verenikom, Filipom Testom, koji je takođe poznato ime u svetu mode, i to kao menadžer velikih modnih brendova kao što su „Off-white“ i „Balmain“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Premda Tamara svakom svojom objavom privlači veliku pažnju, ipak njen privatni život nije mnogo poznat široj javnosti, kao ni njen odnos sa verenikom. Ipak, sada je ona sa svojim fanovima na Instagramu podelila jednu anegdotu, pa otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Naime, ona se sa svojim verenikom fotografisala ispred jednog italijanskog kafića, a u opisu je napisala:

„15 godina ranije mi smo oboje (odvojeno) konkurisali za posao u ovom kafiću i oboje smo dobili „ne“ kao odgovor (sada smo mislili da bi bilo jako zabavno da napravimo selfi na ovom mestu). Ono što pokušavam da kažem jeste da ako nešto ne ide dobro sada, ne treba da gubite nadu, Dobre stvari tek dolaze“, napisala je Tamara, nakon čega su joj mnogobrojni fanovi pisali kako bi bilo zanimljivo da su se u tom trenutku upoznali na šta je ona objasnila:

„Mnogo vas mi je pisalo „zamisli da ste se upoznali tada“, međutim to se nije moglo desiti, jer je za mene to bilo pre 15 godina, ali za Filipa pre 25″, istakla je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/tamara

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence