Pretraži

„SVEGA SE PLAŠIM, ZAVISNA SAM OD KAPI ZA NOS“: Irena Drobac ispričala nepoznate detalje o sebi, pa otkrila ko joj je favorit u IDJShow-u

Influence
0
Irena Drobac
Screenshot: Instagram/irenadrobac

Tiktokerka Irena Drobac  privlači veliku pažnju na društvenim mrežama, a sada je otkrila malo poznate detalje iz svog privatnog života.

Naime, Irena je odgovarala na pitanja fanova na Instagramu, među kojima su se našla i ona u kojima su joj pratioci tražili da otkrije neke nepoznate zanimljivosti o sebi. Ona se nije dugo premišljala, već je odmah sastavila spisak stvari koje niko, osim njenih bližnjih i prijatelja, ne zna o njoj:

Irena Drobac
Screenshot: Instagram/irenadrobac
  • Imam devijaciju nosa, godinama sam zavisna od kapi za nos. Svega se plašim, čak i najmanjih buba, mraka, zatvorenog prostora, visine…Jako sam gadljiva, imam previše empatije i mislim da ako ovako nastavim pisaću do sutra – našalila se ona.

Irena se potom osvrnula na aktueln adešavanja u svetu šoubiza, pa je priznala da redovno prati muzičko takmičenje IDJShow, kao i da već ima svog favorita:

Irena Drobac
Screenshot: Instagram/irenadrobac
  • Gledam i stvarno su svi top, ali Zona je definitivno moj favorit. Posle nastupa u medley-ju me je oduševila – otkrila je tiktokerka podelivši Zonin nastup, kada je kombinovala pet pesama u jednu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence