Pretraži

,,SVE ME BOLI, LOŠE SE OSEĆAM“: Dunja Jovanić zabrinula fanove

Influence
0
Photo: Instagram/imfashionbabe

– Baš se loše osećam poslednjih par nedelja… Sve me je nešto stislo, stiglo, jedva ustajem ujutro, sve me boli, nemam energije, snage…sve nešto što ne liči na mene – otkrila je na svom Insta storiju.Dunja se nakon toga konsultovala sa svojom astrološkinjom, koja joj je objasnila zbog čega se tako oseća.

  • Kad javi se meni juče sasvim slučajno astrološkinja, kaže da je to sve zapisano u zvezdama i da je sledeće nedelje pomračenje Sunca u Strelcu (valjda nisam lupila) i da nas, Strelčeve, tada očekuje vrhunac lošeg perioda, tako da večeras posebna ljubav i zagrljaj za sve moje Strelčeve! – navela je ona u nastavku.
Photo: Instagram/imfashionbabe

Photo: Instagram/imfashionbabe

Podsetimo, Jovanićeva ne voli da govori o svom privatnom životu zbog čega krije od javnosti svoje emotivne partnere, ali je jednom prilikom otkrila koliko momaka je imala.

  • Zapravo u životu sam imala samo pet momaka i ja kad se vežem, teško me je razvezati. Jako sam lojalna, posvećena i volim da volim. A što se tiče drugog dela, većina njih ne bi bio moj današnji izbor, ali je i to deo odrastanja – istakla je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence