Pretraži

SVAŠTA SE NOVO KRČKA KADA JE MUZIKA U PITANJU: Andrija Jo o novim projektima

Influence
0
andrija jo
Photo: Instagram/andrijajo

S obzirom na to da je dosta kukao kako jedva čeka da ode na more, želja mu se ostvarila a nama je otkrio šta je to radio u Grčkoj.

– Išao sam samo na jedan dan u Grčku, da snimim cover za jednu pesmu koja izlazi sutra, i zbog ličnih obaveza ali naravno i da se malo okupam. Nisam mogao da ostanem duže jer idem uskoro u Tursku a nema let nazad iz Skiatosa pre toga, tako da ne bih stigao da ostanem duže. Bilo je super, na aerodromu u Grčkoj su me testirali na korona virus i negativan sam. – ispričao je on.



Kada je muzička karijera u pitanju, Andrija je rešio ozbiljno da joj se posveti, pa je otkrio šta uskoro možemo očekivati od njega.

Svašta se novo krčka, uskoro izlazi moj duet sa Annom Lazarević na IDJvideos kanalu, ta pesma je deo jedne kampanje ali je baš dobra! Što se solo pesme tiče, već duže vreme je tražim i čuo sam mnogo pesama do sada ali ništa nije bilo dovoljno dobro. Smatram da sam postavio sebi visoke standarde što se tiče pesama zbog pesme sa Beovizije i moram da ostanem na tom nivou ili da snimim nešto još bolje. Našao sam sada jednu pesmu koja mi je interesantna i snimio sam demo pa ću videti da li je to to. Svakako ne žurim nigde, bitno mi je mnogo da to bude dobro – otkrio je Andrija.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence