Pretraži

,,SVAKO ĆE BITI LOCIRAN I PUSTIĆU TUŽBE“: Sara Tkd se besno obratila svojim pratiocima (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Saru Damnjanović, koja je u javnosti poznatija kao Sara Tkd, Mladenovačka opština pozvala je kako bi se poznata influenserka družila sa decom koja pohađaju osnovnu školu, a ubrzo nakon što je dobila mnogo kritika zbog pomenutog događaja, što od strane medija, roditelja i prosvetnih radnika ona je u emisiji IDJHOT govorila o ovoj temi, možete pogledati OVDE



Međutim, to nije sve kada je ona u pitanju. Njeno ime i prezime koristi se radi otvaranja raznoraznih profila sa različitim sadržajem, ona to više nije mogla da trpi pa se preko svog Instagram profila obratila svojim pratiocima.

Pravite od svog imena ovo, a ne od mog. Ne stojim ja iza stranice! Svako će biti lociran i pustiću tužbe svima vama! Imate fore da u najkraćem vremenskom roku promenite ime ako hoćete da vam ostanu stranice i obrišite sve objave – napisala je ona.

Takođe, otkrila je da ovo nije prvi put da joj se ovakve stvari događaju.

Bilo je i mnogo gorih slučajeva zloupotrebe mog imena. Hvala Bogu pa je policija odradila svoj posao, a ja sam izašla čista iz svega, kao što i jesam. Ne igrajte se. Idemo. Jedan po jedan – dodala je ona.
 

Photo: Instagram/saratkd7

Photo: Instagram/saratkd7

 

Photo: Instagram/saratkd7

Photo: Instagram/saratkd7

 

Photo: Instagram/saratkd7

Photo: Instagram/saratkd7

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence