Pretraži

SUPER JE DEČKO I PRESLADAK JE: Sara Stanković otvoreno o poljupcu sa Čodom (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sara je dobila i neka škakljiva pitanja o svom ljubavnom životu, o kojem ne voli javno da govori, a jedno od takvih bilo je o poljupcu sa jutjuberom Čodom. 

Fanove je interesovalo da li se zaista poljubila sa Čodom u vlogu na Balkan Tube Festu.– Znam o kom vlogu se radi zato što je Andrija okačio taj vlog posle Balkan Tube Festa u Sarajevu. Nisam se poljubila ni sa kim, nisam ni sa Čodom. On mi je dobar prijatelj, mi se poznajemo dugo. On mi je super osoba, super dečko i zaista je pozitivan i presladak. Mi nismo imali ništa, tako da poljubac se nije dogodio. Naravno to je bilo da se zabavite kroz taj vlog – rekla je Sara.

Pogledajte emisiju "One on one" u kojoj je Sara Stanković odgovorila na pitanja: "Da li joj je lepše u Francuskoj ili Veneciji?", "Kakva je trenutno na ljubavnom polju?", "Da li se kaje zbog nečega?", "Kako se osećala kada je počela da snima za Jutjub?", "Čime bi volela da se bavi posle završenog fakulteta u Francuskoj?", "Da li će snimiti neku pesmu?", "Na šta najviše troši novac?", i "Kako je njeno društvo reagovalo kada je počela da snima za Jutjub?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence