Pretraži

„STRES SE ODRAZIO NA ZDRAVLJE“: Sara Tkd poslednjom objavom zabrinula fanove (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, popularna influenserka obratila se fanovima na društvenim mrežama i otkrila da sve što je preživela u poslednjim mesecima – hakovanje profila na Instagramu, banovanje, hakerski napadi, pretnje i slično su na nju ostavili velike posledice, te da će zbog toga otići na odmor.



  • Ljudi, ja ću se oglasiti samo kako se ne bi širile dezinformacije. Ja sam uzela odmor, mi svi radimo, umorimo se, treba nam odmor. Idem na odmor iz razloga što su se meni neki stresovi iz prethodnih godina nagomilali, posebno iz poslednjih par meseci kada je krenuo haos sa mojim gašenjem profila, pa banovanjem, pa privatni problemi,…Da skratim priču, meni se to odrazilo na zdravlje i ja sam imala te neke simptome koji su me prepali – rekla je ona i time zabrinula mnogobrojne fanove.

Screenshot: Instagram/saratkd7

Screenshot: Instagram/saratkd7

 

Kako je dodala, zbog tih simptoma obratila se lekarima,a dok ne sazna o čemu se radi, ne želi da se eksponira u javnosti.

  • I moja mama se uplašila, išli smo kod lekara i u silnom tom rastrojstvu ja stvarno ne želim da izađem ispred kamere i da budem sva dekoncentrisana i u mislim negde drugde. Želim da završim sve to i da se lepo vratim. O zdravstvenom problemu ću možda nekada pričati, možda neću nikad, ne znam, još uvek čekam rezultate i nadam se da nije ništa strašno, malo su me lekari smirili i rekli da hoće od stresa tako nešto da se dešava – zaključila je ona.

Celo njeno obraćanje možete pogledati ispod:

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence