Pretraži

„STRELJALA ME JE POGLEDOM, BAKA MI SE DVA DANA IZVINJAVAO“: Zorannah progovorila o odnosu sa Anjom Bla

Influence
0
Screenshot: Youtube/ Zorannah

Naime, Zorannah je nedavno snimala lajv, kada je odgovarala na pitanja fanova, a između ostalog, prokomentarisala je svoj odnos sa Anjom.



Tom prilikom modna blogerka je iskoristila priliku da otkrije i neke nepoznate detalje.

Streljala me je pogledom i mogu da vam pokažem Bogdanove poruke gde mi se izvinjavao dva dana zbog toga. Bila je užasno neprijatna situacija, nisam ja to izmislila – započela je ona, pa dodala:

Vi kao da ne znate kojim rečnikom oni komuniciraju i šta sve Bogdan kaže za svoju devojku, to na jedno uvo uđe, a na drugo izađe – iznenadila je Zorannah.

Njeni pratioci ostali su zatečeni ovom izjavom, posebno jer su Baku i blogerku ranije spajali i spekulisalo se da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Influenserka je čak priznala da joj je Baka Prase napravio problem sa bivšim dečkom.

Podsećamo, Zorannah je nedavno isprozivala Rihannu, kada je rekla da je njen nastup na Superbowl-u jedan od lošijih u pevačicinoj karijeri, te da je imala energiju "mrtvog puvala".

Takođe, dok je snimala lajv na TikToku, potkačila je i Breskvicu, kada je zamolila svoju drugaricu da promeni pesmu koja se čula u pozadini, a koju izvodi upravo mlada pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence