Pretraži

STRANCI JOJ APLAUDIRAJU, A OVDE BI JE PROZIVALI: Sara Stanković na primeru jutjuberke striptizete otkrila koliko nismo liberalni (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Sara Stankovic

Sara tvrdi da mi nismo uopšte toliko u trendu, koliko se priča da jesmo.

– Mi jako volimo da se ponosimo time što smo moderni u Srbiji i u ostalim državama Balkana, da smo mi dosta stvari prihvatili od Zapada i da smo se promenili. Situacija uopšte nije takva. Na Balkanu je strašno mali broj stvari prihvaćen i dalje smo jako kruti i zatvoreni kada treba da prihvatimo nešto novo i drugačije – istakla je ona.



Stankovićeva je dala primer jedne jutjuberke koja se bavi striptizom i koju su stranci prihvatili i podržali.

– Lea mi je pričala da je otkrila neku jutjuberku koja se bavi striptizom, ima 1.300.000 pratilaca i po videu broji preko milion pregleda. Ja sam bila u šoku kada sam ušla u njene komentare i i videla da ispod videa ona detaljno priča o striptizu, radi striptiz tur i pokazuje šta je kupila. Shvatila sam da ona ima predobre komentare, u kojima je rekla da zarađuje 1000 dolara mesečno. Ljudi su bili u fazonu da je jako skromna i prizemna. Aplaudirali su joj – objasnila je jutjuberka.

Ona misli da bi na Balkanu takva devojka bila na meti osuda.

– Razmišljala sam da kada bi se to dogodilo na Balkanu da neko otvori kanal i kaže "ja se bavim striptizom", pa počne da priča o svojoj zaradi. Kod nas bi komentari u najmanju ruku bili: "Digni ruku na sebe, beži sa Jutjuba, očajna si, ku*vo i tako dalje." Baš bi bilo teško prozivanje i maltretiranje te osobe. Prilično sam bila u šoku kada sam shvatila da to kod nas ne može i ne sme još uvek da dođe – zaključila je Sara.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence