Pretraži

ŠTO SE ŠKOLOVANJA TIČE NAPRAVIĆU PAUZU: Ruža Rupić otkrila svoje planove za budućnost (FOTO)

Influence
0
Photo: Dušan Petrović

Ruža, bez ozbira što je tako mlada, ostavlja veliki trag iza sebe i ostvaruje polako sve ciljeve koje je zamislila.

Pored svih obaveza koje ima kada je snimanje klipova u pitanju, kao i nove pesme na kojima radi, ona ipak stiže da svoje privatne obaveze završava na vreme, pa je nedavno proslavila završetak srednje škole, a nas je zanimalo kakvi su njeni planovi u budućnosti.

  • Što se školovanja tiče, napraviću pauzu godinu dana da bih se posvetila karijeri na način na koji treba, pa ćemo videti za dalje – otkrila nam je Ruža.


Ona je nedavno gostovala u jednoj emisiji, gde je na pitanje koja joj je od ponuđenih koleginica najmanje simpatična izdvojila Kiju Kockar.

  • Pre nego što sam to rekla, rekla sam da ni prema jednoj od tih koleginica lično nemam ništa loše, nego prosto morala sam da poređam po muzici koja mi se najviše dopada. Na primer, Anu Nikolić slušam ceo život tako da sam prosto po tome poređala koleginice. Gotivim Kiju, ali po ponuđenim pevačicama, tako se poklopilo – rekla je ona.

Kada je u pitanju Youtube scena, veliku popularnost ima Baka Prase, a na pitanje da li bi Ruža snimila duet sa njim, dala nam je zanimljiv odgovor.

  • Što se dueta sa Bakom tiče, ako bi se pronašla dobra pesma, da legne mom i njegovom senzibilitetu, zašto da ne – završava Ruža.
Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence