Pretraži

,,STAVILA SAM 600 KUBIKA U GRUDI“: Zorannah otkrila sve detalje o drugoj operaciji

Influence
0
Photo: Instagram/zorannah

Zorannah je pokazala svoje nove grudi u sportskom topu i odgovorila na komentare koje je dobila za svoje poprsje.

  • Kao što možete da vidite počele su da poprimaju oblik, ali su i dalje jako natečene. Ja sam se već slikala, kačila neke slike koje su bile fotkane jedno desetak dana nakon operacije gde su mi grudi stvarno bile jako natečene i gomila komentara: "Zašto su ti trebale tolike grudi?" i "Nije ti to trebalo" – počela je ona i prisetila se prvog odlaska pod nož.

  • Kada sam radila prvu operaciju grudi želela sam da budu što manje. Meni je tada doktor rekao da to što želim je za moj grudni koš premalo. Ja sam želela visoki implant, 300, 325 kubika maksimalno i uspela sam da isteram svoje. Međutim, nije mi stavio visoki profil, to je on meni kasnije objasnio. Razmak je bio ogroman i moje grudi su totalno pale, izgledale su kao da su narasle od trudnoće i pale zbog dojenja. Meni se taj izgled nije dopao – priznala je ona.



Blogerka je otkrila kada je počela da razmišlja o drugoj operaciji grudi.

  • Prošle godine za doček Nove godine htela sam da obučem jednu haljinu. Moja drugarica, koja je bila kod mene, radila je grudi pre 10 godina i visoka je 1,80 m i stavila je 450 kubika. Njene grudi u toj haljini izgledale su savršeno, a moje su bukvalno kao da ih nikad nisam radila. Nije se ništa videlo, prazno potpuno. Tada sam krenula da razmišljam o drugoj operaciji krajem decembra pretprošle godine. Krenula sam da idem kod raznoraznih doktora na konsultacije – rekla je ona i dodala:

  • Svi su mi rekli jednu stvar kada su mi premerili grudni koš, da implant koji moram da stavim da ne bih imala taj razmak treba da bude između 550 i 650 kubika, što je meni normalno bilo neshvatljivo. Po mom mišljenju je to bilo si*a veća nego glava, a ja nikada nisam želela velike grudi i da me rašire i izgledam veće nego što jesam. To je razlog što sam išla prvo na 325 implant.

Jovanovićeva je na kraju objasnila kako je izabrala odgovarajući implant za svoje grudi.

  • Doktor je meni rekao da implant mora da bude veći. Ja sam mu rekla da su mi mnogo pale grudi, a on je rekao da će to dole da mi uštine da bi se one digle, da će da stavi taj visoki implant i da će naručiti tri različite veličine. Videće koja će najbolje da legne, naručili smo 550, 600 i 650. I na kraju smo stavili 600 kubika. Super one izgledaju i jako mi se dopadaju, ali sam mislila da će biti mnogo veće nego što jesu – ispričala je ona i istakla da joj je oporavak bio mnogo lakši nego prvi.

Screenshot: Youtube/Zorannah

Screenshot: Youtube/Zorannah

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence