Pretraži

ŠTA S**** BABUSKERO? Baka Prase žestoko isprozivao Sanju Marinković nakon što ga je loše ocenila (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Baka Prase

Sanja Marinković se zapitala zašto roditelji dozvoljavaju svojoj deci da gledaju Bakine sadržaje i začudila se kako ga ne kritikuju.

– Kada njega vidim, odmah se zapitam koje su to nove moralne vrednosti srpskih tinejdžera na koje on ima uticaj i onda, posmatrajući tu decu koja ga gledaju, i te roditelje koji često to ne kritikuju, zapitam se da li su roditelji izgubili decu ili su deca izgubila te roditelje, pa više ne postoji nijedan parametar šta je dobro, a šta nije. Nemam ništa protiv njega, ali ja mislim da će oni bistri shvatiti šta sam htela da kažem – rekla je Sanja u emisiji.

Nakon toga je Baka snimio video u kojem je komentarisao Sanjinu izjavu o njemu.

– Ja stojim iza toga da roditelji treba da gledaju i da paze šta njihova deca gledaju na internetu. Šta ti mene predstavljaš kao da sam ubica, kao da idem okolo i koljem ljude i snimam za Youtube? – zapitao se jutjuber i dodao:

– Šta pričaš? Koje su te vrednosti koje ti promovišeš, molim te? Radiš na Pinku. Kako si ti bolja od mene? Hajde, ženo ko god da si, ti meni reci kako si bolja od mene? Kako bolje utičeš na nekoga od mene?Baka Prase se zapitao na osnovu čega mu je dala tako lošu ocenu, peticu.

Koliko su Vas platiti da ovom primerku ne date desetku? Ja ne brinem o svom fizičkom izgledu ovako, samo malo treniram. Ja sam ozbiljan primerak muške evolucije – rekao je on, a onda je žestoko opleo po voditeljki:

– Šta s**** ti babuskero, sediš tu na Pinku, ke*** i kao ja ovde promovišem dobre vrednosti. Gledajte mi sise. Kakve su to dobre vrednosti? Ti seksualno zračiš, namerno bacaš seksualnu tenziju u svoj nastup.

Na kraju je Baka nju ocenio kao osobu.

– Ti si jedna nula od osobe – zaključio je on.

https://youtube.com/watch?v=9wQNos-T9lI

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence