Pretraži

„Šta još moj organizam neće preživeti“: Lea Stanković napravila veliku transformaciju i ofarbala kosu u ZELENO, a za to je imala poseban razlog (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
lea stanković
Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Poznata influenserka Lea Stanković, nakon vatreno crvene odlučila se za novu promenu, a zelena boja je nešto čemu se niko nije nadao.

Lea Stanković je popularnost na društvenim mrežama stekla kako svojim zabavnim klipovima, tako i ozbiljnim „beauty“ savetima, zahvaljujući kojima su mnoge devojke zavolele njen stil. Ona je neretko snimala videe na kojima se šminka, a učestali su bili i klipovi gde daje svoj modni sud i kao i savete vezane za oblačenje.

Premda smo Leu upoznali kao plavušu, ona se tokom godina vratila u prirodnu braon boju kose, a od nedavno je influenserka odlulčila da se upusti u nešto izazovniji poduhvat. Naime, pre nešto više od mesec dana ona je fanove iznenadila novim izgledom, kada je odlučila da se prikloni popularnom trendu i da se ofarbala u vatreno crvenu boju, koja joj stoji kao da je oduvek imala tu nijansu. Premda se njenim pratiocima svidela ova promena, ona se sada odlučila za novu.

Naime, juče je skoro 800 hiljada ljudi, koji prate Leu na Instagramu, moglo da vidi trenutak kada je influenserka uz pomoć prijatelja svoju kosu ofarbala ni manje ni više nego u – zeleno!

Za ovaj poduhvat ona je koristila zeleni sprej, tako da je sigurno da ova boja nije dugo ostala na njenoj kosi, ali bez obzira na to, ove fotografije su šokirale njene fanove.

Premda bi ovaj potez mogao izgledati kao čudan, kada se pogleda njena šminka sve postaje jasno. Naime, influenserka se, osim zelene kose, šminkala tako da je imala velike crvene usne, a sve kako bi rekreirala izgled poznatog strip i fim junaka Džokera. Ona je ovu šminku i frizurz upotpunila i sa odelom poznatog junaka, belom košuljom i ljubičastom kravatom.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

Malo pre ove fotografije ona je objavila i jednu na kojoj je imala kikice, ali ovoga puta je šminka bila malo neobičnija. Naime, dok je jedno oko našminkala roze bojama, drugo je našminkala sa svetlo plavim nijansama. Ovakva šminka u kombinaciji sa visokim kikicama odaje masku Džokerove devojke, Harli Kvin.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

S obzirom da je u ovom procesu učestvovao njen tim , jasno je da je u pitanju maska za potrebe snimanja, a Lea je čak podelila i jedan snimak koji prikazuje proces farbanja njene kose.

„Nagutala sam se ovih dimnih bombi, zelenog spreja za kosu. Šta još moj organizam neće preživeti. Kidanje bukvalno“, izjavila je influenserka.

Foto: Instagram printscreen/lastankovic

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence