Pretraži

„SREĆU NEĆETE OVAKO NAĆI“: Antonina podelila najiskrenije savete o samopouzdanju (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/antoninalukic

Antonina već duže vreme deli sa pratiocima svoja iskrena iskustva po pitanju mnogih bitnih stavki , ali ovoga puta je želela da napravi paralelu između života pre urađenih estetskih zahvata i posle svih promena koje je uradila na sebi.



 – Kako prevazići nesamopouzdanje zbog fizičkog izgleda? – je bilo glavno pitanje koje se provlači na njenom profilu, pa je influenserka želela da svima objasni kako se ona borila sa tim.

 – Realan savet, šta ti smeta promeni, a ako ne možeš zavoli svoje mane. Kao neko ko nije hteo to da uradi i kao neko ko je išao prečicom, ne mogu da ti dam idealan savet. Lagala bih te kada bih ti rekla da imam odgovor na ovo pitanje. Lepota je u oku posmatrača. Veruj mi da sam se isto osećala sa grbavim nosem i sa ovim ravnim. Nekome će tvoje mane biti neprimetne, dok će ih drugi isticati. Mislim da je najbitnije da radiš na sebi iznutra, jer onda nećeš imati potrebu da menjaš ista polja. Uči na mojim greškama, stvarno nije sve u izgledu – od srca je napisala Antonina.

Screenshot: Instagram/anotninalukic

Screenshot: Instagram/anotninalukic

Influenserka je istakla da stoji iza toga da je nos uradila da bi vizuelno bila lepša prvenstveno sebi, ali da je oduvek bila svesna da zrači pozitivnom energijom, što je na kraju dana i najbitnije.

Naredni stori koji je okačila ova zanosna plavuša je takođe povezan sa temom o njenom estetskom zahvatu, pa je najiskrenije istakla da li je sada srećnija.

 – Ljudi sad bez zezanja. Ja kad gledam sebe u ogledalu, stvarno jesam lepša, ali osećaj je unutra isti. Ništa nisam srećnija, zadovoljnija, samo sam sebi lepša kada se pogledam u ogledalo. Ako tražite sreću, nećete je ovako naći – iskreno je napisala ona.

Screenshot: Instagram/anotninalukic

Screenshot: Instagram/anotninalukic

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence