Pretraži

„Srećne smo što te imamo u životu“: Mina Milutinović uputila posebnu poruku proslavljenom košarkašu, pa otkrila kako provode zajedničko vreme (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Slavlja u domu poznatog para, manekenke Mine Milutinović i košarkaša Nemanje Nedovića, ne prestaju da se nižu, a oni su sada obeležili još jedan važan datum.

Mina i Nemanja su u braku od 2020. godine, dok njihova ljubav traje već punu deceniju, a kao kruna njihovog odnosa stigla je ćerka Talija prošle godine. Pre dve nedelje oni su proslavili ćerkicin prvi rođendan, najpre u krugu porodice u njihovom domu, a potom i velikom proslavom na koju su bili pozvani njihovi brojni prijatelji i rodbina.

Sada je u domu Nedovića došlo do nove proslave, a radi se o rođendanu proslavljenog košarkaša, kom je supruga uputila emotivnu poruku ovim povodom.

„Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi. Imaš najbolje srce i srećne smo i blagoslovene što te imamo u životu. Najbolji tata i muž. Volimo te beskonačno“, napisala je manekenka.

Mina je uz slike sa suprugom i ćerkom podelila i kako su oni proveli ovaj dan. Ona su najpre obeležili njegov rođendan tortom u minimalističkom stilu u privatnosti njihovog porodičnog doma, a potom su uživali u vožnji gradom u luksuznom kabrioletu, da bi veče i proslavu završili u jednom prestoničkom klubu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence