Pretraži

Skupoceni pokloni, turbulentan odnos, svađe i raskidi: Ovo je ljubavna priča Bake Praseta i Anje Bla koju već godinama prate milioni ljudi (FOTO/VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
baka prase, anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Popularni par Baka Prase i Anja Bla šokirali su fanove objavom da su raskinuli nakon nekoliko godina turbulentnog odnosa, a njihova ljubavna priča od samog početka je privlačila veliku pažnju javnosti.

Baka Prase i Anja Bla imaju možda i najturbulentniju vezu od svih parova na našoj influens sceni. Oni koji već duže vreme prate jutjubera se sigurno sećaju njegovog klipa iz aprila 2021. godine kada je fanove iznenadio vešću da ne samo da ima devojku, već da su čitavih godinu dana u vezi.

baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

S obzirom na to da je Baka tada već bio jedan od naših najpoznatijih influensera koji je redovno delio momente iz svog privatnog života, mnogi nisu poverovali da je on uspeo godinu dana da „krije“ svoju devojku, međutim ispostavilo se da je ovo istina.

„Da zaljubio sam se, i to sam se zaljubio puno. Ja sam uvek izbegavao da se zaljubim, ali eto desilo se“, izjavio je on u klipu koji je privukao neverovatnu pažnju njegovih fanova.

Jutjuber je istakao kako dugo nije želeo da se skrasi, međutim da se sve desilo iznenadna. Kako je otkrio ona je njega dugo „kulirala“, a prvi put joj se javio još 2017. godine jer su ga „privukle njene fotografije“, kada je, kako je istakao, ona imala samo 17 godina, dok je on imao 21.

Baka je tom prilikom naglasio da se ona prva zaljubila u njega, međutim priznao je i da se ona njemu ubrzo „uvukla pod kožu“. Premda je njihova prva godina bila puna prekretnica i turbulentnih dešavanja, oni su ipak opstali i tako započeli svoju ljubavnu priču.

Anja se, malo nakon što joj se Bogdan prvi put javio, preselila iz Bosne i Hercegovine u Beograd zbog studija, te se tako se stvorila prilika za njih dvoje da se češće viđaju. Influenserka je u početku živela u svom stanu, ali kako se odnos razvijao, ona se posle nekoliko meseci veze uselila kod jutjubera.

Na društvenim mrežama se činilo da ljubav između popularnog para cveta, međutim 2021. godine fanove je iznenadila vest o prvom raskidu popularnog para, nakon čega se Anja i iselila iz zajedničkog stana.

Njih dvoje su tačno godinu dana bili razdvojeni i premda su nekoliko puta viđeni zajedno, oni su isticali da su u pitanju samo prijateljska viđenja, te da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Ipak, 2022. godina je donela pomirenje popularnog para. I dok su neki fanovi bili oduševljeni ovakvim razvojem događaja, mnogi su ostali skeptični i nikad nisu zapravo poverovali u raskid.

Od tog trenutka svi su pomno pratili njihovu vezu, koja je izgledala skladnije nego ikada. Zajedničke proslave, putovanja, srećni trenuci iz njihovog svakodnevnog života ispunjavali su njihove objave na društvenim mrežama, na kojima su otvoreno pokazivali svoju ljubav.

Početak 2024. godine par je dočekao u novom luksuznom stanu od gotovo dva miliona evra. Takođe Baka nije prestajao da devojku obasipa luksuznim poklonima, te joj je nedavno za 4 godine veze poklonio rolex sat, dok ju je za rođendan iznenadio skupocenim automobilom.

Malo nakon toga Baka je iscenirao da je bankrotirao i da je sve izgubio, uključujući i Anju koja ga je navodno ostavila, međutim, na kraju se ispostavilo da se radi o još jednom prenku popularnog jutjubera koji je ovim postupkom želeo da podigne svest o porodicama kojima je potrebna finansijska pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Аnja (@anjablaa)

Njihova veza je od samog početka izazivala oprečna mišljenja pratilaca i dok su ih jedni podržavali diveći se njihovoj ljubavi, drugi su neretko negativno komentarisali njihov odnos. Kritike na račun njihove veze bile su česte i nemilosrdne, međutim njihova veza je odolevala svemu, sve do sada.

Naime, pre nekoliko dana su se pojavila navodi su njih dvoje u lošim odnosima, nakon što se jutjuber nije pozdravio sa Anjom koja se tek vratila sa mora, a onda je Baka u jednom klipu otkrio da ne mogu više da kriju istinu, a to je da je njihovoj vezi došao kraj.

On je naveo da je nakon ulaska u vezu sa influenserkom upao u zonu komfora zbog koje je zapostavio rad na sebi. Bogdan je takođe istakao da Anja nije ništa kriva, ali da on jednostavno želi da se vrati na staro, međutim to ne može da uradi dok je sa njom.

„Jutjub je nešto u šta sam ja sipao ceo svoj život i ne želim da sutradan zato što nisam ostvario neki svoj cilj da ja budem neostvaren i besan i da taj svoj bes usmerim prema osobi koju volim. Želim kada budem imao decu i porodicu, da se posvetim svojoj ženi, porodici, deci, a ne da razmišljam šta bi bilo da sam u tom trenutku uradio to i to. Ja sam odlučio da žrtvujem svoj ljubavni život, dosta vas će to osuditi, neće podržati, ali ja drugačije ne mogu. Meni se javlja neki osećaj da ja nešto ne radim, da mi nešto fali dok sam sa njom…“, istakao je on.

baka prase anja bla
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Ova njegova izjava naišla je na podeljena mišljenja fanova, i dok jedni misle da je u pitanju novi prenk, drugi su ga osudili zbog ove sebične odluke, a u međuvremenu se na društvenim mrežama oglasila i sama Anja.

Influenserka je nakon vesti o raskidu dobila veliki broj negativnih komentara, na šta je ona potvrdila Bogdanovu priču, pa je između ostalog istakla:

„Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala „prepreka“ u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene, kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para, popularnosti…“

Sve u svemu fanovi poznatog para i dalje ostaju u neverici pitajući se da li će doći do obrta u situaciji ili je ovo zaista njihova konačna odluka.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence