Pretraži

SASLUŠANA SESTRA UKI Q: Evo da li će krivično goniti supruga koji ju je pretukao

Influence
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Sara je saslušana u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu, a kako Telegraf saznaje, ona je izjavila da ostaje je pri navodima iz krivične prijave, pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.



Damjanu H. prethodno je određen pritvor, a s obzirom na to da je ona ispitana kao svedok dat je predlog da se on pusti iz pritvora i da mu se odredi mera zabrane prilaska, sastajanja i komuniciranja sa Sarom zbog daljeg nesmetanog vođenja krivičnog postupka.

Podsetimo, nakon što je popularna tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dete od dva meseca, doživeli stravično fizičko nasilje, oglasila se Sara, i otkrila zbog čega ju je brutalno pretukao muž.

Podsećamo, nakon što se nasilje dogodilo, Sara je otkrila kako je došlo do sukoba sa suprugom, koji je fizički nasrnuo na nju.

– Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se mešala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, nakon čega mi je lupao glavom o pločice.Sara H. dodaje i da posle incidenta niko od porodice supruga nije kontaktirao.

– Oni su došli ispred bolnice i branili su sina, njegova majka je ponavljala: "Moj sin to nikada ne bi uradio". Vikala je na moju majku, zvala ju je čak telefonom i ponavljala da njen sin to ne bi uradio.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence