Pretraži

„Zdravstveno sam morala da usporim“: Saška Veselinov Đoković progovorila o problemima sa kojima se suočila posle porođaja

Influence
1
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov Đoković, nedavno je progovorila o odnosima u porodici Đoković, a sada je otkrila kroz šta je sve prolazila u trudnoći i kako se snašla u prvim mesecima majčinstva.

Saška i njen suprug, Đorđe Đoković, već neko vreme žive u Dubaiju, u kom su svili gnezdo i uživaju u porodičnom životu. Influenserka redovno sa svojim pratiocima deli detalje njihovog života, rutinu, kao i trenutke odrastanja njihovog sina Aleksandra.

Ipak, pre udaje za Đokovića, Saškino ime je već bilo poznato u svetu medija s obzirom na to da se bavila modelingom i voditeljstvo, a nedavno je otkrila šta je u njenom životu promenilo prezime svetski poznate porodice.

„Osećala sam ogroman teret, to je tačno. Pre naše veze, imala sam utisak da sam bila mnogo opuštenija i spontanija osoba. Volela sam upoznavati nove ljude, bila sam izuzetno komunikativna i društvena. Međutim, s vremenom, kako su se ljudi u mom okruženju menjali i počeli me gledati drugačije zbog veze s Đoletom, doživela sam brojna razočaranja u protekle tri godine. Bilo je mnogo situacija u kojima su pojedinci pokušali da me iskoriste na razne načine, što je na kraju dovelo do toga da se zatvorim“, rekla je ona.

S obzirom na to da je nakon udaje i pre trudnoće nastavila da se bavi modom, te da se okrenula dizajniranju, Saška je sada priznala da se njen život potpuno promenio nakon porođaja, kao i da je na početku želela da održi tempo koji nije bio prirodan za jednu novopečenu mamu.

„Tokom trudnoće nisam stala ni jedan dan – svaki od tih devet meseci započinjala sam jutarnjim treningom, ostajući fizički aktivna. Nakon toga, odlazila bih na posao s jasnim ciljevima i rokovima koje sam sebi postavila. Nije bilo mnogo vremena za razmišljanje o budućnosti – bila sam potpuno usmerena na sadašnjost i ono što želim postići. A onda, kad je beba stigla, svet se preokrenuo. U jednom trenutku nisam znala ni ko sam, ni gde se nalazim, ni kako postaviti prioritete. Prve godine života mog deteta borila sam se s nesanicom, pokušavajući da održim isti životni tempo kao pre. Nisam htela da bilo što pati – želela sam biti najbolja majka svom detetu, podrška Đorđu, dobra ćerka svojim roditeljima, pomoć široj porodici i prijateljima… a istovremeno ostvarivati svoje poslovne ciljeve i planove“, priznala je ona za „Net.hr“, pa otkrila kako je izgledao jedan njen dan, ali i koje zdravstvene posledice je takav tempo ostavio na nju.

„Preko dana sam bila s detetom, a noći su bile rezervisane za kreativni rad, kad bi svi zaspali – tada bih se posvetila radu na novim proizvodima i kolekcijama. No, nakon nekog vremena, moje telo počelo je pokazivati da takav tempo ne može da traje zauvek. Zdravstveno sam bila primorana usporiti i naučiti kako postaviti prioritete u skladu s novom dinamikom života. U tome mi je porodica pružila neizmernu podršku. Umesto da mi “skrate krila”, razumeli su moje potrebe i uvek su bili tu da pomognu kada nisam mogla sve postići.“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence