Pretraži

Sara Tkd otkrila kako će proslaviti rođendan, ali i od koga je dobila najlepši poklon

Influence
0
Photo: Instagram/saratkd7

Naime, Sara Tkd vredno radi na svojoj karijeri, a u poslednje vreme niže velike uspehe. Ona je nedavno na svom Tiktoku prešla 2 miliona pratilaca, pa se samim tim i zahvalila svojim fanovima na velikoj podršci.



Takođe, danas je poseban dan za slavlje kada je u pitanju Sara. Ona danas proslavlja svoj 23. rođendan, a za IDJTV portal otkrila je šta je poželela sebi.

Pre svega zdravlje i što uspešniju sledeću godinu. Prethodnih godina sam mnogo radila, rezulatiti su sve vreme bili prisutni, ali nadam se da se penjem na stepenik iznad i krećem sa realizacijom novih planova i projekata. O tome ću više kada za to dođe vreme – započela je Sara.

S obzirom na to da je situacija u državi takva kakva jeste, zanimalo nas je kako će proslaviti svoj rođendan.

Proslaviću u krugu porodice jer sada baš nije momenat za slavlje. Sećam se da smo se prošle godine u ovo vreme spremali za proslavu mog rođendana i krune. Žao mi je što je sada situacija ovakva – dodala je ona.

Za sam kraj razgovara otkrila nam je i koji je najlepši poklon koji je dobila.

Baka me je prva iznenadila, oduvek je volela da prati modu i modne trendove, tako da mi je kupila bundicu koja se sada baš dosta nosi – završila je ona.

Takođe, čestitke su pristizale sa svih strana, kako od njenih kolega i prijatelja, tako i od fanova.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence