Pretraži

Sara Tkd je doživela pravu dramu na putu do Malezije

Influence
0
Screenshot: Instagram/saratkd7

Naime, Sara je sa mamom krenula u Maleziju kako bi predala krunu novoj pobednici takmičenja "Miss Asia Global", ali prava drama se odvila kada su krene turbolecije tokom leta iznad Indijskog okeana.

 Mama i ja smo putovale iz Beograda do Malezije kako bih ja predala krunu novoj pobednici takmičenja "Miss Asia Global". Napomenuću i ovde da je takmičenje na svetskom nivou i da dolaze devojke iz celog sveta. "Miss Asia" je jer se održava u Aziji, zato je dodata reč "Global". Naš put je trajao oko 30ak sata i imale smo tri različita leta. Prvi let iz Beograda do Dubaia je prošao odlično. – rekla je Sara, i dodala.
 



– Potom, letele smo iz Beograda do Kuala Lumpur-a (Malezija) kada su počele katastrofalne turbulencije oko sat vremena nakon početka leta. To mi je bila otežavajuća okolnost jer sam podsvesno znala da moramo da budemo u avionu još oko šest sati. Ja sam neko ko je mnogo putovao, turbulencije su normalne, često se dešavaju, ali nekako svi mi oguglamo na te manje turbulencije. Ono što sam doživela iznad Indijskog okeana je bilo katastrofa, izgledalo je kao da će se avion svakog časa izgubiti kontrolu i srušiti se. Prvo je usporavao, pa ubrzavao, pa se spuštao, poduzao, krivio, propadao – rekla je ona.

Međutim, najviše se uplašila kada joj je jedan od redovnih putnika rekao da se ovako nešto nikada nije dogodilo kao i da se plaši da li će stići do Malezije.

– Ja sam neko ko je "flegma" u svim životnim situacijama, ali ovo je bilo zastrašujuće, kao i sama činjenica kad znate da nemate kontrolu nad situacijom. Turbulencije su se nakon jednog sata smirile, bile su povremeno i nakon toga, ali daleko slabije – završila je Damnjanovićeva za Telegraf.rs.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence