Pretraži

,,SAMO ZA ODABRANE“: Tamara Kalinić se pohvalila torbicom, koja je inspirisana princezom Dajanom (VIDEO)

Influence
0
Photo: Instagram/tamara

Tamara važi za veoma uspešnu influenserku, kako kod nas, tako i u inostranstvu, pa shodno tome i ne čudi nas da sarađuje sa najprestižnijim svetskim brendovima, koje često možemo i videti na njenom Instagram profilu. 



Samo jedan od luksuznih brendova sa kojima poznata jutjuberka sarađuje jeste Dior. S obzirom na tu činjenicu, Tamara je na kućnu adresu dobila skupoceni poklon tog brenda, kojim se mogu pohvaliti samo odabrani. 

Poklon koji je poznata influnserka dobila je torbica ,,Lady" Dior, a ona je u videu na svom profilu, podelila sa pratiocima lepo iznenađenje koje je dobila od poznatog brenda i tom prilikom se javno zahvalila. 

Tamara je u opisu videa napisala: ,,Tako sam srećna što ću dodati ovu neverovatnu torbicu Lady Dior svojoj kolekciji. Hvala vam na predivnom poklonu, moja Dior porodico".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

Ona je na poklon dobila model D-Lite, koji se može kupiti u srednjoj i velikoj veličini, a cena je nekoliko hiljada dolara. Torbe iz kolekcije Lady Dior su iz limitirane serije, unikatnih komada, a za njihov dizajn su zadužene poznate umetnice iz svih delova sveta. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence