Pretraži

SAMO ČETIRI MESECA RAZLIKE: Adriana Kadar podelila fotke u kupaćem koje su podigle pravu BURU (FOTO)

Influence
0
adriana kadar
Photo: Instagram/adrianakadar

Influenserka Adriana Kadar porodila se početkom jula, te su se njen suprug i ona po prvi put ostvarili u ulozi roditelja i dobili ćerkicu Doroteu.

Oni su pre izvesnog vremena otišli na prvo porodično putovanje, pa su malenu Doroteu odveli na letovanje, na Kipar. Adriana i Sava gotovo svakodnevno dele njihove doživljaje sa putovanja, kao i utiske o putu sa malom bebom.

Ono što je mnogima zapalo za oko na fotografijama koje kače jeste izgled mlade influenserke. Poznato je da je Adriana pre trudnoće aktivno trenirala i vodila računa o ishrani, te je i u samoj trudnoći nastavila sa ovakvim tempom, a samo četiri meseca nakon porođaja, ona je uspela svoj izgled da dovede do savršenstva.

S obzirom na to da su poznati kao travel influenseri, ona i Sava su putovali gotovo do samog kraja njene trudnoće, a ona se sada na svom Instagramu prisetila poslednjeg puta kada je bila u kupaćem na plaži, dok je Dorotea još bila u stomaku.

adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Nakon ove fotografije, usledila je nova slika koja je izazvala brojne komentare. Naime, Adrianu je suprug uslikao ponovo u kupaćem, sa bebom u rukama, a njihovi pratioci su ostali šokirani influenserkinim izgledom.

Ona je u potpunosti uspela da povrati svoju figuru, te su na slici svima za oko zapali njeni trbušnjaci za koje su zaslužni definitivno trening i regulisana ishrana.

adriana kadar
Foto: Instagram printscreen/adrianakadar

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence