Pretraži

SADA ZARAĐUJE DUPLO VIŠE: Influenserka otkrila genijalan trik kako da dobijete novac od YouTube-a (VIDEO)

Influence
0
Screenshot: Youtube/Shelby Church

Jutjuberka Šelbi Čurč je uspela da otkrije genijalan trik na YouTube-u koji joj je udvostručio zaradu od ove platforme, a sada je rešila da ga podeli sa svima.

——————– Sponsored ——————–


Naime, ona je rekla da je u protekloj godini shvatila da svaki video koji objavi treba da bude duži od 10 minuta, kako bi u njega mogla da ubaci više reklama koje su joj donosile novac.

Osim novca koji zaradi za promovisanje brendova na Instagramu ili u svojim videima, veliki deo Šelbine zarade dolazi od YouTube-a.



Dobro je poznato da YouTube dozvoljava kreatorima, sa preko 1.000 pratilaca i 4.000 sati materijala za gledanje, da unovče svoje snimke tako što će u njih ubaciti reklame. Kreator zatim dobija novac u zavisnosti od dužine, tipa, pregleda i vrste gledalaca određenog videa.

Kako bi jutjuberi zaradili više novca od jednog videa, potrebno je da im snimak bude što duži kako bi u njega ubacili što više reklama.

Uz pomoć ovog trika, Šelbi je produžila svoje snimke i na kraju godine je imala duplo veću zaradu nego do tada.

Ovo je inače trik koji koriste brojni jutjuberi koji pored toga biraju konkretnu ciljnu grupu za koju snimaju kako bi im prilagodili reklame i tako više zaradili.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence