Pretraži

„Sada konačno mogu da kažem da sam SRPSKA SNAJKA“: Veliki dan u životu Dženi Martin, influenserka nikada srećnija!

Izvor:  IDJTV
|
Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

Za popularnu influenserku Dženi Martin danas je poseban dan jer je konačno ispunila dugoiščekivanu želju, a onda je sve putem društvenih mreža podelila sa svojim fanovima.

Dženi Martin već godinama unazad privlači veliku pažnju domaće publike. Influesnerka se sa rodnih Tenerifa zbog ljubavi preselila u Srbiju gde je započela život sa našim poznatim glumcem Urošem Jovčićem.

Kada se doselila u naše krajeve, Dženi je videla kako je biti stranac u Srbiji, a nakon dugogodišnjeng života u Beogradu i velikog broja prelepih iskustava, ona je konačno dobila srpsku ličnu kartu koju je jako dugo čekala, pa se odmah pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, ona je prvo pratioce putem Instagrama obavestila da je danas za nju specijalan dan, pa je potom objasnila o čemu se radi.

Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

„Ljudi ja sam stigla kući, i konačno mogu da vam pričam šta se desilo danas, zašto sam toliko srećna. Možda će za neke ljude ovo da bude preglupo što ja delim, ili preglupo što sam srećna zbog toga, ali za mene ovo znači toliko, da sam morala da podelim“, istakla je ona, pa počela sa objašnjavanjem.

„Prošle nedelje stavila na story ‘Moram nešto da vam pričam’, međutim to je palo u vodu, nije se desilo taj dan i onda sam bila smorena, ali danas konačno mogu da kažem“, rekla je influenserka.

„Od danas imam ličnu kartu. Ja znam da ste vi sad verovatno u fazonu ‘Zar je to bilo bitno’ – jeste, mnogo je bilo bitno za mene, sada konačno mogu da kažem da sam srpska snajka. Okej, nemam državljanstvo, ali i to će biti, ali posle šest godina života u Srbiji i u Beogradu konačno imam svoju ličnu kartu i moram da kažem da sam presrećna. Tamo su se smejali u MUP-u jer su bili u fazonu da nikada nisu videli da je neko toliko srećan jer je dobio ličnu kartu.“

Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

„Ja ovde živim šest godina. Šest godina u kojima nisam imala dokument, ništa iz Srbije. Uvek sam svuda morala da nosim pasoš, svuda sam se plašila da ga ne izgubim, ili tako nešto. Sad sam sigurna i nekako zvanično mogu da kažem da sam konačno ovde. Sad konačno osećam da pripadam zemlji koja me je toliko promenila“, istkala je Dženi pa na tradicionalan način proslavila lepe vesti.

„Nikada ne delim alkohol na mrežama, ali danas kao prava srpska snajka moram jednu rakijicu. Živeli!“

Foto:Printscreen/Instagram:jenniimartin

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence