Pretraži

,,SADA ĆE TEK DA ME LINČUJU“: Ena Luna odgovorila na hejt komentare zbog stajlinga

Influence
0
Screenshot: Instagram/ enaluna

Ena Luna je priznala našoj voditeljki Danici Nikolić da više nije zadovoljna svojim stajlingom budući da je njeno telo počelo da se menja u trudnoći. 

– Ne mogu da nađem šta mi odgovara u ovom novom stanju. Pre četiri godine sam bila trudna, zaboravila sam kako to izgleda kada ti se telo menja, pa šta god da probaš nisi najzadovoljniji – rekla je jutjuberka i dodala:

  • Navići ću se i na to, valjda će mi biti malo lakše. 


S obzirom na to da se Ena Luna suočila sa hejt komentarima na Tviteru, ona je otkrila šta misli da li će joj tviteraši oprostiti zbog stajlinga.

  • Ne pratim tu društvenu mrežu, naravno da sam iks puta saznala šta se tamo piše. Zaista mi je to na nekom nivou srednje škole. Uopšte ih ne uzimam za ozbiljno. Sada će tek verovatno da me linčuju – istakla je.

Ena se takođe dotakla komentara da potencira skupe marke.

  • Od samog starta pojavljivanja mene na Youtube sceni, vodila sam se time da ono što nosim i kupujem to pokazujem i snimam. Nikada nisam htela da se dodvoravam, da sada nešto skrivam i da se pretvaram da ne volim nešto kako bi ljudima bila prijemčiva. To su ljudi prihvatili sjajno. U životu nisam imala negativan komentar, jer to uopšte ne krijem. Volim brendiranu tašnu i cipelu i mogu u nekom momentu to sebi da priuštim. 99% su brendovi koji su da kažemo svima dostupni. To ne mogu da uzmem za zlo – objasnila je jutjuberka.

U petak u 20 časova imaćete prilike da saznate sve najsvežije vesti sa domaće javne scene. Ena Luna je takođe govorila o trudnoći i o odnosu sa Dunjom Jovanić, a u emisiji ćete imati prilliku da saznate i nešto više o Aleksandri Matrix i Hani koje su nedavno izbacile pesmu na idjvideos.tv Jutjub kanalu, a pored toga saznaćete šta su Leon i Breskvica spremili za publiku i još mnogo toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IDJTV (@idjtv.official)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence