Pretraži

S nestrpljenjem iščekuju rođenje naslednice: Supruga našeg golmana fotografijom raznežila javnost – evo šta Predrag Rajković radi pred Anin porođaj (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Popularna influenserka Ana Rajković je na društvenim mrežama pokazala šta njen suprug Predrag Rajković radi malo pre njen porođaj, pa objavom raznežila mnogobrojne fanove.

Nakon dva prelepa sina golman Predrag Rajković i influenserka Ana Rajković sada iščekuju da na svet dođe njihovo treće dete, i to ovoga puta devojčica. Ova vest je donela radost celoj porodici i u isto vreme izazvala oduševljenje kod njihovih fanova.

Influenserka će se po svemu sudeći poroditi u avgustu, a kako je sinove rodila u Beogradu, ona je odlučila da tako bude i sa ćerkicom, te je cela porodica donela odluku da se tokom leta izmesti iz Španije, u kojoj žive zbog Peđinog angažmana, i provedu nekoliko meseci u Srbiji.

 

S obzirom na to da se srećan trenutak sve više približava, i Rajkovići sve aktivnije pripremaju sve što je neophodno, kako bi na pravi način dočekali svoju naslednicu, a sada je influenserka koja i inače redovno sve momente iz njihovog života deli sa pratiocima, novom objavom na Instagramu raznežila svoje mnogobrojne fanove.

Naime, ona je objavila fotografiju svog supruga kako u jednoj prodavnici dečje garderobe bira haljinu za svoju buduću princezu.

Ova fotografija je raznežila i oduševila njene pratioce, a influenserka je u opisu napisala:

„Tata devojčice“, a na licu samog fudbalera se mogao videti ponos i osmeh.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Podsetimo se, i premda influenserka polako ulazi u deveti mesec trudnoće, njena figura je i dalje na zavidnom nivou pa svojim izgledom i dalje ostavlja bez daha, a bivša manekenka je nedavno sve oduševila fotografijama koje su pokazale da ona  i dalje nema gotovo ni kilogram viška.

Naime, ona je pozirala u belom šortsu i gornjem delu trenerke ispod koje je ponela gornji deo kupaćeg, a ova objava je naišla na veliki broj „lajkova“ , ali i pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence