Pretraži

Ruža Rupić najavila svoj novi projekat (FOTO)

Influence
0
Photo: Srđan Bosnić

Naime, Ruža Rupić svoju karijeru započela je na jutjubu, gde je redovno svojim pratiocima objavljivala nove videu u kojima su uživali, a kasnije se posvetila i svojoj muzičkoj karijeri u kojoj je i te kako uspešna.



Takođe, oprobala se i u voditeljstvu, a sada je svoje fanove iznenadila novim projektom u kojem će uživati, ona na svom jutjub kanalu izbacuje autorsku emisiju u kojoj će imati razne goste sa kojima će pričati o raznim temama, kako je jednom prilikom istakla emisija će biti baš onakva u kakvoj bi ona volela da bude gost.

– Dragi moji, danas sa ponosom mogu da vam najavim moj autorski projekat na kome sam radila dugo i temeljno. Od 16. marta, svakog utorka na mom jutjub kanalu u 19h gledaćete novu epizodu IMPRESIVNO sa Ružom Rupić. Ugostiću mnoge javne ličnosti iz raznih sfera javnog života koje ćete upoznati u potpuno drugačijem svetlu. Pišite u kometarima šta mislite ko je prvi gost i koga biste želeli da vidite u serijalu! Voli vas vaša, Ruža Rupić – napisala je ona na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence