Pretraži

Romantičnim gestom iznenadio suprugu: Ana Rajković se pohvalila skupocenim poklonima od proslavljenog golmana, pa otkrila detalje porodičnog života (FOTO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Influenserka i supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, pohvalila se skupocenim poklonima koje je dobila od muža, a ptotom pokazala kako provode vreme nakon njegovog povratka sa Evropskog prvenstva u fudbalu.

Iako se naša reprezentacija nije „proslavila“ tokom svog učešća na takmičenju, Rajković je uspeo da ostavi veliki utisak na terenu i pokupi simpatije navijača. S obzirom na to da je trenutno na pauzi od klupskih obaveza u Španiji, on je nakon Nemačke odlučio da se pridruži supruzi Ani i njihovim dečacima u Beogradu.

Oni će porodično provesti neko vreme u Srbiji, s obzirom na to da par iščekuje treće dete, devojčicu, i da je Ana odlučila da se u avgustu porodi u našoj prestonici kao i prethodna dva puta.

Influenserka ovog puta nije bodrila supruga sa tribina, ali je on mislio na nju, te joj je iz Minhena doneo dva poklona luksuznog brenda. Jedna, manja kutija prepoznatljive plave boje, otkrila je njenim pratiocima da je Ana od fudbalera dobila nakit poznatog brenda „Tiffany and Co.“, dok je druga, veća kutija bila ukrašena „Gucci“ amblemom.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Ona nije pokazala šta joj je Predrag izabrao, ali ovo nije prvi put da se ona pohvali luksuznim poklonima, te je očigledno da je suprug neretko iznenadi ovakvim znacima pažnje.

Ana je potom snimila i kako izgledaju njihovi porodični trenuci. Golman je najpre sa dečacima prošetao gradom, a potom su ih odveli u igraonicu u jednom tržnom centru, gde su njihovi sinovi imali priliku da vežbaju svoje fudbalerske veštine, a njihov mlađi sin je nakon gola odmah potrčao da se pohvali tati,  te su ovi prizori raznežili sve njene pratioce.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence