Pretraži

„RODITELJSTVO NE MENJA STATUS VEZE“: Angel Tatjana o bračnom životu nakon porođaja

Influence
0
Photo: Instagram/angel.tatjana

Ona ne krije koliko je ispunjena ulogom majke, te svaki trenutak koristi da se posveti svom nasledniku.



Ipak, fanove nije zapostavila, te redovno sa njima deli situacije iz privatnog života, a ovog puta ona je odlučila i da odgovara na njihova pitanja.

Između ostalog, pratioce je zanimalo i da li se odnos između nje i njenog supruga, kojeg čuva daleko od očiju javnosti, promenio nakon što su postali roditelji, te da li se zbog brojnih obeveza oko bebe izgubila strast među njima.

  • To je jako individualno. Iz mog iskustva mogu da kažem da nije uticalo na strast, čak i obrnuto, samo je zahtevalo vreme i razumevanje da se uskladi ta strast i veza prema novoj situaciji jer niste više sami – odgovorila je ona i dodala:
Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

  • Po meni taj odnos mora da se neguje isto kao i pre bebe. Pored vremena samo za nas dvoje, koje je po meni izuzetno bitno, mislim da je ključ u tome da da status roditeljstva ne menja status veze, a to zahteva i podršku i da svako bude ispunjen pojedinačno – objasnila je influenserka.

Kada je u pitanju bračni život, on je, kako ističe, gotovo identičan onom koji je imala dok se zabavljala sa svojim partnerom.

  • Sem što nam govore da se i suviše ponašamo kao momak i devojka – zaključila je Angel Tatjana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence