Pretraži

„RODITELJSTVO NE MENJA STATUS VEZE“: Angel Tatjana o bračnom životu nakon porođaja

Influence
0
Photo: Instagram/angel.tatjana

Ona ne krije koliko je ispunjena ulogom majke, te svaki trenutak koristi da se posveti svom nasledniku.Ipak, fanove nije zapostavila, te redovno sa njima deli situacije iz privatnog života, a ovog puta ona je odlučila i da odgovara na njihova pitanja.

Između ostalog, pratioce je zanimalo i da li se odnos između nje i njenog supruga, kojeg čuva daleko od očiju javnosti, promenio nakon što su postali roditelji, te da li se zbog brojnih obeveza oko bebe izgubila strast među njima.

  • To je jako individualno. Iz mog iskustva mogu da kažem da nije uticalo na strast, čak i obrnuto, samo je zahtevalo vreme i razumevanje da se uskladi ta strast i veza prema novoj situaciji jer niste više sami – odgovorila je ona i dodala:
Screenshot: Instagram/angel.tatjana

Screenshot: Instagram/angel.tatjana

 

  • Po meni taj odnos mora da se neguje isto kao i pre bebe. Pored vremena samo za nas dvoje, koje je po meni izuzetno bitno, mislim da je ključ u tome da da status roditeljstva ne menja status veze, a to zahteva i podršku i da svako bude ispunjen pojedinačno – objasnila je influenserka.

Kada je u pitanju bračni život, on je, kako ističe, gotovo identičan onom koji je imala dok se zabavljala sa svojim partnerom.

  • Sem što nam govore da se i suviše ponašamo kao momak i devojka – zaključila je Angel Tatjana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence