Pretraži

„RETKO KO ĆE VAS DRŽATI ZA RUKU KAD VAM JE NAJTEŽE“: Nina Đogani o izdaji koju je doživela (FOTO)

Influence
0
Photo: Instagram/nina_djoganii

Novopečena influenserka je ovog meseca objavila prvi video na svom Youtube kanalu u kom je odgovarala na pitanja fanova sa svojim dečkom Markom Drobcem.

Nina je nastavila istim tempom, pa se obožavaocima posvetila na društvenim mrežama i odgovarala na njihova pitanja.

Ono što ih je zanimalo je da li je nekada doživela izdaju i kako se nosi sa tim, na šta je Nina odgovorila:

Screenshot: Instagram/nina_djoganii

Screenshot: Instagram/nina_djoganii

Sto puta. Sad iskreno teže prihvatam ljude u život i jako lako prepoznam kakav je ko. Jako mi je mali krug ljudi i nemam poverenja u ljude koji nisu bili tu za mene kad sam bila i najgora i najbolja – navela je ona i dodala:

  • Najlakše je biti tu kad neko ima sve što vam ide u prilog, a retko ko će biti uz vas i držati vas za ruku kad vam je najteže i kad ste loše. Sad pazim kome šta pričam i sa kime se družim – iskrena je jutjuberka.

Đoganijeva je prošla kroz težak put, doživela je puno negativnih komentara a često se susretala i sa kritikama. Ipak, iako ju je to u početku povređivalo, priznala je da je našla način da se izbori sa tim problemom.  

Screenshot: Instagram/nina_djoganii

Screenshot: Instagram/nina_djoganii

– U početku mi nije bilo svejedno, jer je to počinjalo postepeno i odrasla sam sa hejtom i mržnjom na mom Instagramu i društvenim mrežama. Oguglala sam na takvu vrstu ljudi, bilo je potrebno par godina, ali sam izašla iz toga jača…Sada se više ne opterećujem, što mi je super – poručila je Nina.



Podsećamo, jutjuberku trenutno prati više od 10.000 ljudi, a jedna od njih je Luna Đogani koja ne krije da je ponosna na svoju sestru. Đoganijeva je na Insta storiju podržala Ninu i pohvalila ih.

  • Super ste! Samo napred – napisala je Luna, a Nina je ripostovala njen stori.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence